FOTOGRAFE LOURA KOK | "Wilt u het zo, of wilt u het anders?" Met die kreet en een stel nogal opvallende foto's presenteert
Loura Kok zichzelf aan potentiële klanten. De camera is haar leven, haar oog, haar hart en haar wil.

actueel loura in de media biografie opdrachten exposities home
spacer

Zelfportret dot Expositie Stedelijk Museum Zwolle 2006'

“Pimp My Bling” uit expositie ‘Bling it On'
Zelfportret Loura Kok.

dot Expositie Odeon 2005/2006: 'Zwolle, de dingen'

'De Peperbus, de ruggengraat van Zwolle'
De Peperbus, het gezicht van Zwolle, de hoogste trots in het stadsbeeld. Lange tijd domineerde de Peperbus de skyline van Zwolle. Nu de aanwezigheid van de IJsseltoren een feit is, levert de Peperbus een strijd van 'hoog' aanzien met deze glazen toren. Maar de Peperbus heeft een lange historie en een warme belangstelling van velen. Al moet de Peperbus een beetje buigen ..., de sterke rug van Adam zal helpen de attentie voor dit bekende bouwwerk overeind te houden. De Peperbus, de ruggengraat van Zwolle!

dot Expositie Odeon 2003/2004: 'Zwolle, de mensen'

'Stadshagen, kraamkamer van Zwolle'
In Zwolle worden in verhouding veel meer baby's geboren dan in de rest van Nederland. Met veertien geboorten per duizend inwoners behoort Zwolle zelfs tot de top. De grote billboards bij alle ingangen van de stad; in 1994 lieten weten dat Zwolle zijn 100.000ste inwoner verwelkomde. Inmiddels (2003) is Zwolle opnieuw met ruim 10.000 inwoners gegroeid waarvan er veel in Stadshagen zijn geboren. Stadshagen wordt dan ook wel de kraamkamer van Zwolle genoemd!

dot Expositie Odeon 2001/2002: 'Zwolle, de stad'

'Waar eens de koeien stonden' - Vanuit hoog standpunt overzicht vanuit Stadshagen naar Hasselt toe gezien. Door het beeld heen zijn vaag de koeien te zien die daar ooit stonden te grazen.


  dot Klik hier voor een overzicht van mijn werk.

Op alle getoonde beelden rust copyright. Prijzen opvraagbaar bij lourakokfotografie@home.nl

corner
spacer
corner
Stuurmansweg 5 | 8275 AJ ’s Heerenbroek | Tel.: 038 355 68 88 | Mobiel: 06 543 003 53 | Email: lourakokfotografie@home.nl